Investigasteve – La teva revista i blog sobre el Camí de Sant Jaume i més enllà

Uneix-te a Investigasteve en un viatge de descobriment.
Entra en aquest món encantador, fascinant i desafiant de pelegrinatge. Les pàgines d’aquesta revista ofereixen perspectives tant per a novells com per a pelegrins experimentats. Considera els articles, històries i relats com una invitació i inspiració per redescobrir el món a través dels ulls d’un pelegrí.

Explora camins autèntics i punts d’interès propers.
Els relats en aquesta revista et porten primer al místic fi del món a Fisterra i els seus voltants. Amb el temps, el camí porta des del fi del món en la direcció oposada, creuant el històric Camí Francès fins a Saint-Jean-Pied-de-Port. Sobretot, es documenta la rica diversitat d’experiències de pelegrins, des dels seus passos silenciosos fins a trobades sorolloses. L’esperit del Camí arriba directament al teu monitor a través de reportatges detallats i narracions personals.

El teu portal del Camí.
Com a blog, revista i diari tot en un, ‘Investigasteve’ és més que només una font d’informació:

El dolor és inevitable, el patiment és opcional. Grafiti al Camí Francès, 2012

Primer

Primer

Cada lloc web, blog i podcast comença amb un primer article. Bé, aquest no és el secret sorprenent que s’està…

  • Reportatges detallats: Descobreix històries sobre esdeveniments significatius i llocs especials en el Camí.
  • Històries personals: Comparteix les experiències i percepcions dels pelegrins que van venir abans que tu i van caminar els mateixos camins.
  • Visions culturals: Endinsa’t en la cultura, la història i l’art que fan que els Camins siguin tan únics.
  • Plataforma interactiva: Aprofita l’oportunitat de connectar amb altres viatgers i participar en els seus consells, històries i experiències.

El teu viatge pot començar amb Investigasteve.
Amb cada nou post en aquesta revista, poses el peu en camins que no només travessen Espanya i Portugal, sinó també el cor del pelegrinatge, representat per Santiago de Compostela, fins al fi del món i així el començament d’una “nova” vida.

Tant si t’estàs preparant per al teu primer camí de pelegrinatge com si desitges endinsar-te més en les experiències dels altres, ‘Investigasteve’ és un possible company i guia