Cada lloc web, blog i podcast comença amb un primer article. Bé, aquest no és el secret sorprenent que s’està revelant aquí. Però, quin és el tema d’aquest blog, en què es centra i què hauria de contenir aquest lloc? Primer, m’agradaria presentar-me breument: El meu nom és Steffen, tinc 57 anys, sóc originari d’Alemanya i actualment resideixo a Fisterra, Galícia.

Treballo com a bloguer, pelegrí i periodista, una professió que he estat exercint en segon pla durant ara 11 anys. Les meves publicacions fins ara s’han limitat principalment a fotos i alguns textos sobre rutes de pelegrinatge, que es van publicar en diversos mitjans, però sense gaire menció del meu nom ja que eren treballs per encàrrec creats durant diverses pelegrinacions.

El focus del blog

El focus d’aquest blog està en temes com el pelegrinatge, activitats a l’aire lliure i també en tecnologia, especialment intel·ligència artificial i les seves aplicacions. Com a editor i creador de contingut independent, sóc un negoci unipersonal i per tant depenc de certes tecnologies que mai abans havia hagut de gestionar – en part perquè no era necessari. No obstant això, el ritme ràpid de les nostres societats fa necessari que treballi amb IA en traducció, ja que aquest lloc opera en sis idiomes.

He après que la gent oblidarà el que vas dir, oblidarà el que vas fer, però mai oblidaran com els vas fer sentir. Maya Angelou

Parlo tres d’ells amb fluïdesa – alemany, anglès i espanyol – i actualment estic aprenent gallec. Estic prescindint del francès, idioma en el qual també sóc competent, en favor de les llengües regionals d’Espanya, euskera (basc) i català, ja que rutes de pelegrinatge transcorren per aquestes regions i una de les meves preocupacions personals és la preservació d’aquestes belles llengües. Entenc ambdues llengües en forma escrita però encara no sóc competent en parlar i escriure aquestes llengües regionals.

Coses per canviar, coses per adaptar-se

Això és alguna cosa que vull canviar amb aquest blog, ja que la IA pot ser emprada de manera molt intel·ligent i útil per a aquest propòsit. També escriuré sobre això en el futur, en relació amb les meves pròpies experiències d’aprenentatge i experiències pràctiques. Finalment, una nota: El periodisme és un pa escàs per a molts en l’era digital d’avui, i requereix creativitat i noves formes de guanyar-se la vida. Per tant, també hi haurà articles comercials en aquest lloc, vinculats al màrqueting d’afiliació i a una botiga en línia pròpia. Si tens alguna pregunta, no dubtis a enviar un correu electrònic o a contactar-me a través de les xarxes socials, fent referència a aquest lloc web.

Related Posts